Боротьба за чисте повітря: суд не погодив припинення діяльності свиноферми у селі Гряда (відео)

Боротьба за чисте повітря: суд не погодив припинення діяльності свиноферми у селі Гряда (відео)
Суддя Жовківського районного суду відмовив у задоволенні позовних вимог припинити діяльність свиноферми у Гряді.

Боротьба за чисте повітря триває. Наша команда уже розповідала Вам про перипетії, що точаться довкола підприємства у селі Гряда. За словами місцевих жителів, тамтешній свинокомплекс завдає великої шкоди навколишнім землям, річці Західний Буг, здоров’ю людей та функціонує без належних дозвільних документів.

Дуже шкода, що суддя виніс таке рішення. Це було очікувано, але звичайно ми дуже багато зусиль і багато доказів додали суду для того, щоб показати законність нашої позиції і обгрунтованість наших позовних вимог. Але ми звичайно не здаємось і плануємо оскаржувати до Апеляційної інстанції рішення цього Жовківського суду, - розповідає Ольга Мелень-Забрамна, адвокатеса заявниці.

Відтак Галина Солонецька подала позов до Жовківського суду з вимогою припинити діяльність свиноферми у Гряді. Проте суддя відмовив у задоволенні позовних вимог.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові на базі Палацу Мистецтв відкрили "СпівДія Хаб"  (відео) У Львові на базі Палацу Мистецтв відкрили "СпівДія Хаб" (відео)
У «СпівДія Хаб» на базі Палацу Мистецтв місцеві жителі та переселенці зможуть отримати гуманітарну допомогу, психологічну підтримку, юридичні та кар’єрні консультації.
Одразу кілька пікетів під стінами Ратуші: у день пленарного засідання сотні людей вийшли Одразу кілька пікетів під стінами Ратуші: у день пленарного засідання сотні людей вийшли
Підприємці, атовці, митці та жертви недобросовісних забудовників.
У Львівському Охматдиті відкрили оновлені кабінети для реабілітації маленьких пацієнтів (відео) У Львівському Охматдиті відкрили оновлені кабінети для реабілітації маленьких пацієнтів (відео)
Приміщення обладнали реабілітаційними столами, дошками, брусами з перешкодами, масажними валиками тощо.
Loading...
Load next