Готовність доріг до зими на Львівщині: прибирати обласні дороги будуть 480 одиниць техніки

Готовність доріг до зими на Львівщині: прибирати обласні дороги будуть 480 одиниць техніки
480 одиниць техніки готові до прибирання обласних доріг у холодну пору року, а кожен підрядник зараз займається поповненням запасів солі та піску.

Ремонтна кампанія на Львівщині добігає кінця: цьогоріч для Служби автомобільних доріг області виділили 600 мільйонів гривень з держбюджету. На утримання автошляхів скерували 240 мільйонів. Про це повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Забезпечено техніку, яка готова – це 480 одиниць, також кожен підрядник займається заготівлею як солі, так і пуску. Станом на сьогодні, забезпечено і є в наявності у підрядників близько 40%. Якщо говорити про сіль – 6 тис тонн і пуску – більше 20 тис кубів, - каже Юрій Бучко, заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації .

За його словами, за цей рік повністю відремонтували близько 20 км доріг, провели ямковий ремонт на площі 150 тисяч квадратних метрів та вирівняли дорожнє покриття у переважно гірських районах. Водночас підрядні компанії активно готуються до зимового періоду.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Домівці врятованих тварин замерзають близько 100 чотирилапих У Домівці врятованих тварин замерзають близько 100 чотирилапих
У Домівці врятованих тварин через негоду замерзають близько 100 псів. Працівники притулку закликають брати хвостатих на перетримку, а також долучитися до збору коштів на облаштування вольєру
Львівські бабаки Марічка та Мишко прокинулися після сплячки: яку ж весну вони віщують? (відео) Львівські бабаки Марічка та Мишко прокинулися після сплячки: яку ж весну вони віщують? (відео)
На термометрі -10, проте бабаки Марічка та Мишко у Львівському дитячому еколого-натуралістичному центрі вже не сплять.
У Львові зводять найбільше модульне містечко для переселенців У Львові зводять найбільше модульне містечко для переселенців
На Сихові зводять нове тимчасове житло для ВПО, яке є адаптованим до зимового періоду. Передбачається, що тут мешкатимуть 1100 людей.
Loading...
Load next