У Львові в один день провели одразу 2 турніри з бодібілдингу (відео)

У Львові в один день провели одразу 2 турніри з бодібілдингу (відео)

У Львові вже вдруге пройшов кваліфікаційний турнір з натурального бодибілдингу, де спортсмени змагалися за можливість показати себе на чемпіонаті світу, що відбудеться вже незабаром у Лос-Анджелесі. Проходили змагання у кількох категоріях: бодибілдинг, менс фізік, бікіні та фігура.

Я до цього часу не наважувалася брати участь у такого роду змаганнях. Оскільки я очікувала якраз на появу саме такої федерації, де усе відбувається натурально. Де рівна конкуренція і не потрібно хвилюватися, а потрібно працювати над собою робити  все, що ти можеш, все що в твоїх силах й не хвилюватися, що можливо хтось буде використовувати заборонені речовини й відповідно це йому зіграє на руку, - каже Наталія Кравець, абсолютна чемпіонка призер 2-го міжнародного кваліфікаційного турніру з натурального бодибілдингу у категорії «Фігура».


Для цього організатори створили усі умови. У федерації натурального бодибілдингу України існують суворі правила для перевірки учасників.

У нас дворівневий допінг контроль, перший рівень це поліграф тестування, які проходять усі атлети без виключень й другий рівень це лабораторний аналіз сечі. Кожен абсолютний чемпіон вже після нагородження, ми одразу їх тестуємо, ми збираємо усі зразки аналізів й відправляємо у США до Каліфорнії, де розташований головний офіс Всесвітньої федерації натурального бодибілдингу, а ми є представництвом в Україні, - розповідає Давид Біргер, президент федерації натурального бодибілдингу України.

Організатори наголошують, що проводили ці змагання в першу чергу для самих учасників.

Тому що води докладають неймовірних зусиль для того, щоб підтримувати форму, щоб готуватись навіть на міжнародні змагання, а це наш український імідж, імідж нашої неньки України. Тому надзвичайно важливо саме в такий час проводити також спортивні масові події  й ми таким чином демонструємо власну силу й власну єдність, - пояснює президент федерації натурального бодибілдингу України.

На змаганнях були й закордонні атлети, але їх мало бути більше, однак деякі країни все ж заборонили своїм спортсменам в’їзд  в Україну через загрозу ворожих обстрілів. Але попри це все пройшло на найвищому рівні, кажуть представники федерації натурального бодибілдингу України.

У цей самий день одразу після змагань з натурального бодибілдингу атлети мали нагоду показати результат своїх виснажливих тренувань ще й у відкритому для всіх федерацій комерційному турнірі «Mister Perfect».

Тут я виходив, як риба в воді. Я відчув, що це моє, що мені це подобається, я реально отримав задоволення, що я був на сцені. Все ж таки другий вихід на сцену він ще простіший, вже морально легший. Тому мені було з одного боку навіть простіше, - розповідає Юрій Ястремський, срібний призер 2-го міжнародного кваліфікаційного турніру з натурального бодибілдингу, золотий призер турніру «Mister Perfect».

Зараз от пройшов рік часу враження суперові, згадалася ця вся атмосфера, глядачі, сцена, емоції. Класно, супер, я задоволений. Є немало з минулого року атлетів, які були призерами чемпіонату України. Так що рівень дуже серйозний, конкуренція сильна, - каже Олександр Андрєєв, бронзовий призер турніру «Mister Perfect» у категорії «Менс Фізік» від 180 см.

Вперше турнір «Mister Perfect» провели ще 5 років тому. І з кожним разом він набирав все більшої популярності як в Україні, так і за кордоном.

Завдяки партнерам до нас приєдналися компанії, які займаються харчуванням. До нас приєдналися спортивні зали. До нас приєдналися компанії, які виробляють вентиляцію для спортивних залів й для інших споруд. Тобто нас підтримали й це дуже важливо, що у такий скрутний час разом з нами є багато партнерів, - повідомив Ростислав Пшемінський, віцепрезидент федерації натурального бодибілдинг України, власник бренду «Mister Perfect».

Загалом участь у цьогорічних турнірах взяли понад 70 атлетів.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Спортклуб «Vovkulaky» - територія, яка мотивує та надихає Спортклуб «Vovkulaky» - територія, яка мотивує та надихає
Компанія «LEV Development» у симбіозі зі спортклубом «Vovkulaky» створили унікальне середовище
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео) Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео)
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії». Під час нагородження до них прийшов навіть святий Миколай.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
Loading...
Load next