У Львові неподалік вулиці Пилипа Орлика виявили 18-річного закладчика

У Львові неподалік вулиці Пилипа Орлика виявили 18-річного закладчика
Неподалік вулиці Пилипа Орлика виявили закладчика. Спіймали його під час того, як хлопець ховав черговий згорток з психотропом.

Неподалік вулиці Пилипа Орлика виявили закладчика. Спіймали його коли той ховав черговий згорток з психотропом. Відомо, що 18-річний  хлопець є мешканцем Полтавської області, який тимчасово проживає у Львові. При ньому знайшли 7 пакетиків з наркотиками.

Було встановлено, що в останнього при собі була речовина PVP.  А також встановлено місця закладок, де останній їх збував. В ході проведення санкціонованого обшуку було встановлено, що за місцем проживання затриманий також зберігав психотропні речовини. За скоєне останній понесе покарання у вигляді позбавлення волі від 6-ти до 10-ти років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають, - каже Юрій Надєждін, начальник управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові затримали чоловіка, який розповсюджував широкий асортимент психотропів У Львові затримали чоловіка, який розповсюджував широкий асортимент психотропів
У чоловіка знайшли «амфетамін», зіп-пакети з психотропними грибами, а також інші наркотики у таблетках
Loading...
Load next