У Львові поліцейські виявили у чоловіка понад 850 пакетиків з психотропами

У Львові поліцейські виявили у чоловіка понад 850 пакетиків з психотропами

Понад 850 пакетиків з психотропами. Під час патрулювання Львова поліцейські виявили чоловіка, який побачивши правоохоронців почав помітно нервувати. З’ясувалося, що він робив закладки з наркотиками. При собі чоловік мав згортки з речовиною ззовні схожою на «PVP». Затриманим виявився мешканець Кривого рогу, який тимчасово проживає у Львові. Тепер йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео) У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео)
23-річний мешканець Рівненщини в орендованій квартирі у Львові реалізовував психотропні речовини «PVP» та «амфетамін» шляхом розкладання «закладок».
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next