Вирішила підзаробити: на Львівщині затримали 57-річну жінку, що займалася збутом психотропів (відео)

Вирішила підзаробити: на Львівщині затримали 57-річну жінку, що займалася збутом психотропів (відео)

На Львівщині затримали 57-річну жінку, що займалася збутом психотропів. Відомо, що вона організувала у себе в помешканні продаж «канабісу» для постійних клієнтів. Під час обшуків в неї знайшли також обладнання для фасування наркотиків, зіп-пакети, гроші та інші речові докази. Тепер жінці загрожує до 10 років ув’язення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео) У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео)
23-річний мешканець Рівненщини в орендованій квартирі у Львові реалізовував психотропні речовини «PVP» та «амфетамін» шляхом розкладання «закладок».
На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото) На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото)
Міст був збудований ще у 1960 році і від того часу жодного разу його не ремонтували. Останні 5 років дорожня споруда перебувала у передаварійному стані.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next