Передзимова казка: у Львові випав перший сніг (відео)

Передзимова казка: у Львові випав перший сніг (відео)

Передзимова казка: перший сніг випав у Львові. За даними мерії, для прибирання міста від снігових опадів виїздило 9 одиниць техніки, здебільшого – піскорозкидувачі. На мостах, перехрестях та інших місцях, де було незначне підмерзання використали 11 м3 солі й піскосуміші. У міськраді запевнили: комунальні служби готові до різних ситуацій з погодними умовами. Водночас львів’ян закликають бути обережними, адже за прогнозом синоптиків, 18 листопада на дорогах Львова буде ожеледиця, вночі та вранці туман, видимістю 200-500 м. Нагадуємо, про будь-які непередбачувані ситуації повідомляйте на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівські бабаки Марічка та Мишко прокинулися після сплячки: яку ж весну вони віщують? (відео) Львівські бабаки Марічка та Мишко прокинулися після сплячки: яку ж весну вони віщують? (відео)
На термометрі -10, проте бабаки Марічка та Мишко у Львівському дитячому еколого-натуралістичному центрі вже не сплять.
Справжня зима: синоптики прогнозують до -15 та хуртовини Справжня зима: синоптики прогнозують до -15 та хуртовини
У західних регіонах збережеться холодна погода з поривчастим вітром та хуртовинами, на дорогах ожеледиця.
За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео) За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео)
За словами фахівців, хлорид, яким і є сіль, безслідно не зникає. Сіль потрапляє в ґрунтові води, шкодить ґрунтам і річкам, буквально знищує рослинність.
Loading...
Load next