Львівський ІТ Кластер та ОВА передали воїнам 24-ї окремої механізованої бригади сучасне обладнання

Львівський ІТ Кластер та ОВА передали воїнам 24-ї окремої механізованої бригади сучасне обладнання

Техніка, яка допоможе перемагати ворога. Львівський ІТ Кластер та військова адміністрація передали воїнам 24-ї окремої механізованої бригади сучасне обладнання. Його захисники зможуть використовувати у польових умовах та не хвилюватись щодо їхнього робочого стану. Замовляли його з-за кордону, так як в Україні такого нема.

Це ноутбуки такі протиударні, які хлопці можуть використовувати в дуже таких скажімо польових умовах і не боятися за їхній робочий стан, це звичайно стралінки, для того щоб був надійний зв'язок, це також дрони і 3Д принтери, - каже Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластера.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Сучасна війна підрозуміває під собою сучасне її ведення. Ми як кацапи не можемо міліонами закидати, м’ясом, тому ми повинні обігрівати саме в технічному плані і ці всі речі нам допоможуть, - додає Іван Татауорв, головний сержант мотопіхотного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
За наукові досягнення: Зеленський присвоїв президентські премії 10 львівським вченим За наукові досягнення: Зеленський присвоїв президентські премії 10 львівським вченим
Розмір Національної премії України імені Бориса Патона у 2021 році становить 300 тис. грн кожна, а премії для молодих вчених – 40 тис. грн.
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
Про Данію, F16 та зерно: Україна має четверту безпекову угоду Про Данію, F16 та зерно: Україна має четверту безпекову угоду
Напередодні другої річниці повномасштабної війни, Україна має четверту безпекову угоду
Loading...
Load next