У Львові відбудеться форум «Все про це», де говоритимуть про пікантні теми статевих відносин (відео)

У Львові відбудеться форум «Все про це», де говоритимуть про пікантні теми статевих відносин (відео)
У Львові вперше відбудеться форум, де говоритимуть про пікантні теми статевих відносин. Зокрема, як правильно розповісти дитині про секс та як урізноманітнити особисте життя у дорослих.

У Львові вперше відбудеться унікальний форум на якому говоритимуть про пікантні теми статевих відносин. Зокрема, як правильно розмовляти з дитиною про секс та як урізноманітнити особисте життя у дорослих.

Ти приходиш з темою, яка здавлося б сьогодні точно на другому місці. Так, звісно, вона на другому місці. На першому наша перемога, але якщо ми говоримо, про те що буде потім, а «потім» настане точно, то нам треба відбудовувати країну  й відбудовувати її в здоровому суспільстві зі здоровим людьми. Й власне тема сексології покликана зробити нас здоровішими у всіх проявах цього. Починаючи з виховання дітей, статевого виховання дітей, закінчуючи нами дорослими, які мають робити це правильно й свідомо, - розповідає Христина Русін, співорганізаторка форуму «Все про це».

Ми доносимо до людей важність сексуальної освіти. Наприклад, з власного досвіду у свій час зі мною ніхто про це не говорив й приходилося на власному досвіді дізнаватися про певні речі й загалом розуміння. Але це насправді треба робити з юних років, тобто, батькам розмовляти з дітьми й правильно виховувати, закладувати правильні цінності в дітях, - каже Андрій Ільницький, співорганізатор форуму «Все про це».


Цей форум буде складатися з 3-х напрямків надзвичайно важливих, як для мене перше, як з дітками розмовляти про секс. Це є важкий насправді період ми не маємо про це забувати, по-друге, це як урізноманітнити сексуальні відносини в парі і як їх створити для тих хто зараз на жаль одинокий, - розказує Ольга Муха, співорганізаторка форуму «Все про це».

Програмою передбачені лекції провідних фахівців у сексуальній галузі і не тільки.

Це й науковці, це люди з освіти, це медики, це сексологи, психологи. Особливою нашою гордістю є запрошений гість з Польщі, а саме з Кракова, отець Ксаверій. Який говорить про те, що секс існує не лише для того, щоб розмножуватись, а й для того, щоб отримувати задоволення й дуже цікаво буде звичайно послухати його думку. Тому це ексклюзив, не завжди можна послухати на таких заходах представників духовенства, - каже Ірина Палій, співорганізаторка форуму «Все про це».

Паралельно із цим відбуватимуться майстер-класи, де вивчатимуть культуру сексу. Оскільки зараз й досі багато пар соромляться говорити між собою про подібні теми.  

Це буде шибарі, ваксплей,  й це буде також флагеляція, а також різні тілесні практики. Це не про відвертий секс чи якісь БДСМ-практики. Це швидше про те, як відкрити сексуальність, як взаємодіяти  й говорити про те, що є в парі, про те, що подобається подружжю чоловіку та дружині. Або хлопцю й дівчині, які зустрічаються, - розповідає Оксана Кучеренко, співорганізаторка форуму «Все про це».

У відвідувачів також буде можливість придбати й спеціалізовану літературу від знаних фахівців у сфері сексу. Ще проведуть й виставку тематичних фоторобіт.

Деякі фото чи роботи взагалі, будемо називати їх роботами вони будуть не настільки відвертими, деякі будуть більш відвертими. Але мета показати, що людське тіло це також мистецтво й яким би воно не було, але воно є красивим, ми не повинні його стидатися. Розуміти, щ оце таке й правильно до нього підходити. Та, це порно, це не про порно далеко. Це просто про красу тіла людського, - підсумовує Роман Пахолків, співорганізатор форуму «Все про це».

Відбудеться цей освітній захід у неділю  4 грудня у готелі «Жорж». Придбати квитки та дізнатися більше про цю подію ви зможете на сторінці форуму «Все про Це» у фейсбуці.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові вперше провели забір стовбурових клітин у дитини (відео) У Львові вперше провели забір стовбурових клітин у дитини (відео)
Ці клітини мають допомогти 4-річному хлопчику, якого лікують від нейробластоми, швидше одужати після високодозової хіміотерапії.
У дитячій лікарні Львова запрацював надсучасний рентгенівський апарат (відео) У дитячій лікарні Львова запрацював надсучасний рентгенівський апарат (відео)
Високотехнологічний рентгенапарат дає дозу опромінення удесятеро меншу, ніж звичайний. Вартість цього обладнання – близько 14 мільйонів гривень.
Нові антирекорди: у Львові фіксують збільшення кількості хворих на Covid-19 (відео) Нові антирекорди: у Львові фіксують збільшення кількості хворих на Covid-19 (відео)
В «Охматдиті» перебуває 66 дітлахів із COVID-19. Стрімке зростання кількості хворих фіксують і у лікарнях для дорослих. Медики припускають: це – початок «післясвяткової» хвилі коронавірусу.
Loading...
Load next