УНІКАЛЬНА фотовиставка присвячена дітям-переселенцям: що можна побачити?

УНІКАЛЬНА фотовиставка присвячена дітям-переселенцям: що можна побачити?
У Львівському палаці мистецтв представники БФ «Kava» організували фотовиставку, присвячену малечі, яка через війну була змушені покинути рідну домівку

Діти – квіти України. Таку назву має фотовиставка, яку нещодавно показали у Львівському палаці мистецтв представники БФ «Kava». На світлинах можна побачити малечу, яка через війну була змушені покинути рідну домівку й переїхати у більш безпечне місце.

На заході були присутні й самі маленькі учасники фотосесії. Після урочистої частини для них влаштували наукове шоу та майстер-клас, на якому вони могли намалювати те, як вони бачать нашу перемогу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Унікальна виставка «Історії сильних духом» про життя людей з інклюзивністю (відео)
У Львові представили унікальну виставку, яка розповідає про життя людей з інвалідністю.
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Loading...
Load next