У Львові затримали підозрюваного у вбивстві безхатченка

У Львові затримали підозрюваного у вбивстві безхатченка

У Львові затримали підозрюваного у вбивстві безхатченка. До поліції звернулася жінка, яка побачила тіло загорнуте у ковдру на вулиці Любінській. Патрульні приїхавши на місце опитали місцевих мешканців й встановили, де найчастіше гостював чоловік. Виявилося, що загиблий випивав у свого знайомого з  сином якого виник побутовий конфлікт. Внаслідок цього підозрюваний 9 разів вистрелив у безхатченка з револьверу системи «Флобер», а потім заховав тіло. Тепер чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС
Пальне керівник структурного підрозділу Львівської військової академії продавав на двох своїх підпільник АЗС. Чоловіка затримали на "гарячому", коли тому передавали 38 тисяч гривень хабаря.
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Loading...
Load next