Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну

Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну
Один чоловік занурився поміж валізами у багажному відділенні, а інший – вийшов з авто на час перевірки.

Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну. Як повідомили у Держприкордонслужбі, через пункт пропуску «Шегині» в сторону Польщі прямував мікроавтобус. Водій заявив, що у машині перебуває троє осіб. Таку відмітку зробили в контрольному талоні. Однак під час огляду транспорту, виявилося, що ще двоє подорожувальників сховалися: один чоловік занурився поміж валізами у багажному відділенні, а інший вийшов з авто на час перевірки. Він планував повернутися після завершення процедури та залишитися непоміченим.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон
За минулий рік державний кордон перетнули майже 15 мільйонів громадян та понад 3 мільйони транспортних засобів.
Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон Прикордонники затримали чоловіка, який хотів допомагати призовникам незаконно перетинати кордон
Прикордонники затримали чоловіка, який планував допомагати особам призовного віку перетинати кордон поза межами пунктів пропуску.
Loading...
Load next