У Львові трапилася ДТП: п’яний водій в’їхав в автівку та втік з місця подій

У Львові трапилася ДТП: п’яний водій в’їхав в автівку та втік з місця подій
Правоохоронці отримали виклик на вулицю Тракт Глинянський, де сталася ДТП. Винуватець одразу втік з місця події.

Правоохоронці отримали виклик на вулицю Тракт Глинянський, де сталася ДТП. Заявниця повідомила, що в задню частину її машини в’їхала автівка й одразу рушила у невідому напрямку. У темряві вона не розгледіла ні номерного знаку, ні марки транспорту. Однак правоохоронці помітили на місці ДТП сліди антифризу, який й вивів їх на втікача, який був на одній з сусідніх вулиць. На автівці помітили сліди аварії, а водій був з ознаками сп’яніння. Перевірка драгером показала понад 2 промІле. На винуватця склали низку адмінматеріалів.   

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Нова смертельна ДТП за участі Infinity - тепер на Львівщині (фото) Нова смертельна ДТП за участі Infinity - тепер на Львівщині (фото)
За кермом перебував 33-річний мешканець Львова, а його 33-річна пасажирка виявилася власницею цього автомобіля.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next