Перед кордонами з Польщею утворилися затори через нерозчищені від снігу траси

Перед кордонами з Польщею утворилися затори через нерозчищені від снігу траси
Через нерозчищені від снігу траси на під‘їздах до пунктів пропуску – ускладнений рух.

До уваги охочих перетнути кордон: через нерозчищені від снігу траси на під‘їздах до пунктів пропуску утворилися затори. Зокрема йдеться про шляхи до «Краківця» та «Шегинь». В останньому ж узагалі зранку було відсутнє електропостачання. Про це повідомили у митниці, та додали, шо інші Львівські пункти пропуску на кордоні з Польщею працюють у штатному режимі й без затримок.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у автівці виявили понад 270 одиниць спортивного інвентарю, якого не було у декларації На кордоні у автівці виявили понад 270 одиниць спортивного інвентарю, якого не було у декларації
У пункті пропуску «Шегині» у автівці виявили понад 270 одиниць спортивного інвентарю, що не був вказаний у декларації
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Loading...
Load next