Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі

Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі
57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги

Майже 8 кг одягу на псевдоблагодійність: 57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, у пункті пропуску «Рава-Руська» водій подав документи, згідно з якими переміщував 7800 кг гумдопомоги, втім оглядовики з’ясували, що отримувач на неї не очікує та не співпрацює з цим благодійним фондом. Відтак склали протокол, а товар, серед якого новий одяг, взуття та спортивні товари, вилучено.

За спробу незаконного ввозу товару псевдоблагодійник також позбувся мікроавтобуса.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур
До страйкарів доєдналися ще й польські аграрії. Пункт «Медика-Шегині» блокують цілодобово
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Loading...
Load next