З 1 грудня субсидії та пільги призначатиме Пенсійний фонд: що це означає?

З 1 грудня субсидії та пільги призначатиме Пенсійний фонд: що це означає?
З 1-го грудня цим питанням займатимуться органи пенсійного фонду України. Подати відповідні документи надавачі житлово-комунальних послуг мають до кінця року.

З 1-го грудня призначення субсидій передано органам пенсійного фонду. Це означає, що тепер надавачам житлово-комунальних послуг, в тому числі й головам ОСББ, необхідно подавати документи цій установі, а не органам соц.захисту як зазвичай. Звернутись у пенсійний фонд необхідно до кінця грудня.

Інформаційний обмін можливий тільки через портал пенсійного фонду. Тобто, тільки через кабінет надавача послуг на порталі Пенсійного фонду України. Здійснити реєстрацію на порталі відповідальним особам надавачів житлово-комунальних послуг можуть скориставшись кваліфікованими електронними підписами. Відповідно для попередньої реєстрації, як надавача житлово-комунальних послуг необхідно надати сертифікат кваліфікованих електронних підписів до органів фонду, для їх попередньої реєстрації, - розповів Наталія Лужецька, заступниця начальниці головного управління пенсійного фонду у Львівській області.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львів повертатиме половину вартості генераторів, придбаних мешканцями багатоповерхівок (відео) Львів повертатиме половину вартості генераторів, придбаних мешканцями багатоповерхівок (відео)
Місто повертатиме до 50% вартості електрогенераторів, потужністю від 3 кВт, придбаних мешканцями багатоповерхівок.
Львів може надати ОСББ та ЖБК безвідсоткові кредити на нагальні роботи Львів може надати ОСББ та ЖБК безвідсоткові кредити на нагальні роботи
Львів долучився до програми Револьверного Фонду Міст Асоціації «Енергоефективні міста України»
Мешканці ОСББ «Леви міста» розіграють арт-об’єкт з уламку СУ-34, щоб купити вантажівки для ЗСУ (відео) Мешканці ОСББ «Леви міста» розіграють арт-об’єкт з уламку СУ-34, щоб купити вантажівки для ЗСУ (відео)
Мешканці ОСББ «Леви міста» збирають кошти на вантажівки для ЗСУ. Для цього вони розіграють серед меценатів арт-об’єкт, який створили з уламка від ворожого винищувача СУ-34.
Loading...
Load next