У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет

У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет
Правоохоронці затримали 3-х львів’ян, які незаконно збували контрабандні електронні сигарети. Розповсюджували вони продукцію через телеграм-канал та у місцевих магазинах.

Правоохоронці затримали 3-х львів’ян, які незаконно збували електронні сигарети. Розповсюджували вони продукцію через телеграм-канал та у місцевих магазинах. Під час обшуків за місцями проживання та реалізації товару вилучили більше 28 тисяч електронних сигарет, а також автомобілі, якими їх привозили, чорнову бухгалтерію, а також орієнтовно 16 мільйонів гривень готівкою. Вартість вилученого становить близько 30 мільйонів гривень. Тепер організаторам цієї торгівлі загрожує кримінальна відповідальність.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Мешканка Волині намагалася перевезти через кордон понад 3,5 тонни контрабандних продуктів Мешканка Волині намагалася перевезти через кордон понад 3,5 тонни контрабандних продуктів
До пункту пропуску «Грушів» прибув мікроавтобус, водійка якого обрала смугу руху «зелений коридор». Вона думала, що таким чином уникне перевірки свого авто.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Loading...
Load next