У Львові вже офіційно можна придбати новорічну ялинку: яка вартість? (відео)

У Львові вже офіційно можна придбати новорічну ялинку: яка вартість? (відео)
Люди наголошують, тільки завдяки нашим військовим ми маємо можливість традиційно відзначити початок нового року.

З вихідних у Львові вже офіційно можна придбати ялиночку, що традиційно прикрашатиме ваш дім на новорічні свята. Люди кажуть, що тільки завдяки нашим військовим ми маємо можливість традиційно відзначити початок нового року.

Попри все новорічний настрій є. Ми повинні завжди його створювати. Во, якраз буду дивитися її, бо в мене була штучна, а цього року щось хочеться живу поставити, тому так йду дивитися, але ще ціну не питалася.


Продавці розповідають, що зараз у попиті ялинки зібрані, вони економлять місце, однак зберігають відповідну атмосферу свята.

Ялиночки зібрані з гілочок, щоб не зрізати повністю ялинку, то обрізають частково гілочки. Гілочка до гілочки, маленька-велика й виходять такі ялиночки. Дівчата в нас працюють, збирають від найменшої 30см  й до найбільшої, там буває й 1,50 м й більше, - каже Володимир Питрієнчук, продавець.

Ціни на цільні ялинки ціни теж не дуже високі. Півтора метри заввишки ви можете придбати за 1.5 тис. грн. Це враховуючи місце, де її зрубали та витрати на паливо. Штучні дорожчі, але мають очевидну перевагу в зберіганні. А такі маленькі звичайно коштують дешевше, хоча мають й свої плюси.

В загальному метрова ялинка цього року коштує 350-400 грн.  Починаючи від 80 грн, може бути й півметрова. Починаючи від 50 й до 600 грн. Зберігається дуже довго, дехто зберігає такі ялинки й до 8-го березня, ялиночку міняє на тюльпани, - додає Володимир Питрієнчук, продавець.

Офіційний перелік місць, де можна придбати новорічну красуню у Львові ви зможете дізнатися у інтернеті. Ми ж дивилися на асортимент на проспекті Чорновола 67,а.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Куди у Львові здавати ялинку на утилізацію? (відео) Куди у Львові здавати ялинку на утилізацію? (відео)
Після завершення різдвяних свят у Львові діятимуть 7 централізованих пунктів збору хвойних. У подальшому з них зроблять компост.
У Львові продовжують утилізувати ялинки У Львові продовжують утилізувати ялинки
На компостувальну станцію Львова продовжують надходити ялинки від мешканців. Тут ці зелені насадження спершу подрібнюють на щепу, а згодом з них роблять органічну підживку
Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео) Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео)
На вулиці понад 10 градусів морозу, тож учасники «Миклухо Маклай» зігріваються, танцюючи аркан.
Loading...
Load next