На Львівщині внаслідок зіткнення легковика з потягом загинув водії та його 8-річна донька (відео)

На Львівщині внаслідок зіткнення легковика з потягом загинув водії та його 8-річна донька (відео)

На Львівщині через зіткнення легковика з потягом загинув водії та його 8-річна донька. Трагедія сталася на залізничному переїзді у селі Арламівська Воля Яворівського району. Наразі, що стало причиною цього зіткнення невідомо. На місці працюють слідчі, також вирішується питання правової кваліфікації події.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
На Львівщині від штаму "Дельта" помер чоловік: він не був вакцинований На Львівщині від штаму "Дельта" помер чоловік: він не був вакцинований
36-річний мешканець Львівщини, що не мав щеплення проти коронавірусу, помер від штаму Covid "Дельта".
День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео) День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео)
За даними науково-демографічної експертизи, загальна кількість людських втрат від Голодомору становить 3 мільйони 941 тисячу осіб.
Loading...
Load next