Різдво на передовій: українські військовослужбовці показали, як зустріли свято

Різдво на передовій: українські військовослужбовці показали, як зустріли свято
До бійців 103-ї бригади сил ТрО приїхали капелани Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, щоб спільно помолитися та провести чин сповіді й причастя.

Українські військовослужбовці показали, як зустріли одне з головних християнських свят. Захисники не мають змоги провести ці дні у сімейному колі. Та, приміром, до бійців 103-ї бригади сил ТерОборони приїхали капелани Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, щоб спільно помолитися та провести чин сповіді й причастя. Про це повідомили на офіційній сторінці бригади. Також гості передали гостинці воїнам від громад церкви Преображення Господнього та Храму Петра і Павла, громади Львова і області та волонтерів, аби військові зі Львівщини, які зараз захищають країну від окупантів, мали змогу відчути святковий дух Різдва навіть на передовій.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові організували святкове циркове дійство для родин військовослужбовців У Львові організували святкове циркове дійство для родин військовослужбовців
Представники БТ «Мій тато захищає Україну» разом з партнерами організували у Львові святкове циркове дійство для родин військовослужбовців
Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО) Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО)
Тематично задекоровані крамниці, льодова ковзанка, головна ялинка та різдвяний ярмарок – загалом зимові гуляння у Львові триватимуть до 17-го січня.
Loading...
Load next