У Львові організували святкове циркове дійство для родин військовослужбовців

У Львові організували святкове циркове дійство для родин військовослужбовців
Представники БТ «Мій тато захищає Україну» разом з партнерами організували у Львові святкове циркове дійство для родин військовослужбовців

Представники благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» разом з партнерами організували у Львові святкове циркове дійство для дітей військовослужбовців. На сцені цирку свої таланти показували юні актори.  

Діти попри усі складнощі старанно готувалися до своїх виступів, розповідає керівник циркової студії з Херсону.  

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next