Другий семестр у школах Львова: коли та у якому форматі розпочнеться навчання?

Другий семестр у школах Львова: коли та у якому форматі розпочнеться навчання?
Більшість шкіл Львівської МТГ виходитимуть на навчання в 20-х числах січня в очному форматі.

І знову за парти: другий семестр у школах Львова розпочнеться в офлайн-форматі. Про це заявив керівник міського управління освіти Андрій Закалюк під час прямого ефіру. Якщо в навчальних закладах буде опалення та світло, то буде й можливість навчатися в очній формі.Більшість шкіл Львівської міської територіальної громади виходитимуть на навчання в 20-х числах січня.

Нагадаю, у попередньому семестрі у школах Львова не відбулося лише 10% уроків через повітряні тривоги.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання
Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, освітяни рекомендують максимально продовжити навчання в теплий період року.
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
Loading...
Load next