Благодійники передали нашим військовим черговий позашляховик та партію дронів (відео)

Благодійники передали нашим військовим черговий позашляховик та партію дронів (відео)

Благодійники зібрали чергову партію допомоги для наших військовослужбовців. Зокрема, передають надійний позашляховик, що використовуватимуть на передовій.

Ця машина прямує на МПЗ (Морально-психологічне забезпечення ЗСУ). Вона чим добра, тим що економна, в чудовому стані й ті люди, що будуть виїжджати на позиції надавати свою допомогу, адже ці машини не тільки для військових, а й для капеланів, що будуть виїжджати, щоб підтримати наших бійців духовно фізично й морально їх зміцнити, - каже о. Іван, засновник БФ «Гілка Оливи».

Разо з БФ «ГІЛКА ОЛИВИ» вітаємо наших захисників з прийдешніми святами та новим роком. Віримо, що саме цей рік убде переможним та щасливим для нас усіх. Думаємо, що це позашляховим буде допоможи ним у бойових завданнях у гарячих точках України, разом до перемоги. Слава Україні! – додала Божена Сас, волонтерка БФ «Гілка Оливи».

Долучилися до збору цієї партії допомоги й представники компаній LEV Development та SENSAR Development.

Наша компанія вкотре долучилася до купівлі автомобіля сьогодні ми передаємо чергове авто, сподіваймося, що це допоможе наблизити нашу допомогу в найкоротші терміни, - розповів Василь Левицький, співзасновник компанії LEV Development.

 


Сьогодні як ніколи важливо допомагати нашим ЗСУ тож  LEV Development ти SENSAR Development забезпечили фінансування для придбання автомобіля на потреби ЗСУ. Ми дуже вдячні роботі БФ «Гілка оливи». Завдяки йому ми змогли забезпечити транспортування цього автомобіля. І вже завтра цей автомобіль поїде на фронт для того, щоб наближати нашу спільну перемогу, - наголосила Анна Едельштейн, директорка з маркетингу SENSAR Development.

 

Додамо, що разом з позашляховиком на благодійники передають й партію високоефективних дронів, які для військових подарувала громада Іспанії, а сюди їх привіз волонтер Роман Зозуля.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС
Представники БФ «Гілки оливи» кожного місяця передають машини на потреби ЗСУ. Крім автівок благодійники збирають кошти й на іншу техніку, яка зараз необхідна на передовій.
Сезонні проблеми: чи реально зараз швидко «перевзути» авто на СТО Львова? (відео) Сезонні проблеми: чи реально зараз швидко «перевзути» авто на СТО Львова? (відео)
Ті водії, що не встигли заздалегідь «перевзути» своє авто тепер змушені чекати щонайменше тиждень, щоб записатися на шиномонтаж.
Loading...
Load next