Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС

Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС
Представники БФ «Гілки оливи» кожного місяця передають машини на потреби ЗСУ. Крім автівок благодійники збирають кошти й на іншу техніку, яка зараз необхідна на передовій.

Благодійний фонд «Гілка оливи» спільно зі співвласником компанії LEV Development Василем Левицьким передали ще один позашляховик для наших захисників на фронт. Наші військові потребують автомобілі, що є повнопривідні та у хорошому стані.

Фото: Василь Левицький разом з представниками Благодійного фонду «Гілка оливи» 

Благодійники розповідають, що як тільки продавці дізнаються, для чого їм потрібна машина, то віддають її чи не вдвічі дешевше у знак підтримки України.

Нагадаємо, що Благодійний фонд «Гілка оливи» спільно з компанією LEV Development систематично допомагають нашим Збройним Силам.
 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Гілка оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ (відео) Представники БФ «Гілка оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ (відео)
Представники компаній LEV Development та SENSAR Development спільно з БФ «Гілка Оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ.
Loading...
Load next