Вугільна афера: керівництву однієї з шахт Львівщини повідомили про підозру (відео)

Вугільна афера: керівництву однієї з шахт Львівщини повідомили про підозру (відео)

Керівника однієї з шахт у Червоноградському районі та його заступника підозрюють у службовій недбалості, підробці документів та розтраті коштів. Правоохоронці встановили, що кілька років тому під час опалювального сезону заступник підготував перелік виробничих будівель та інших споруд підприємства, які повинні були отримувати тепло. Також туди занесли й кілька приміщень, які не використовувалися у діяльності підприємства. Для цього по документах виділили певну кількість вугілля для опалення, яке в подальшому списали. Правоохоронці наголосили, що директор не проконтролював правильність документу, що завдало збитків підприємству на майже 3 мільйони гривень. Тепер посадовцю загрожує кримінальна відповідальність за службову недбалість, а його заступнику за підробку документів та розтрату майна. Їх обом світить до 5-ти років позбавлення волі.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next