У Львові мешканці модульного містечка «Маріяполіс» організували вертеп

У Львові мешканці модульного містечка «Маріяполіс» організували вертеп

Вперше в житті: переселенці у Львові організували справжній вертеп. Мешканці модульного містечка «Маріяполіс», що на Сихові, окрім традиційних колядок підготували й сучасні різдвяні пісні. Загалом до дійства долучилося 20 внутрішньо-переміщених осіб різного віку та з різних куточків України. Для більшості учасників цей вертеп був першим.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкрили міський центр підтримки переселенців (відео) У Львові відкрили міський центр підтримки переселенців (відео)
У Львові на вул. Костя Левицького, 67 переселенці можуть отримати допомогу й консультації фахівців із різних сфер життя.
У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео) У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео)
Нашуміла ситуація на Сихові з представниками малого бізнесу досягнула свого піку. Повідомлення орендодавця про бажання достроково розірвати угоди з орендарями, викликала шквал обурень як в самих власників бізнесу, так і тутешніх мешканців. Підприємці, місцеві мешканці та небайдужі містяни зібралися на акцію на підтримку бізнесу переселенців із Криму.
8 будиночків для 700 поранених: у Львові зведуть соціальне житло 8 будиночків для 700 поранених: у Львові зведуть соціальне житло
У 8 будиночках на вул. Миколайчука зможуть мешкати 700 поранених переселенців, які проходять курс реабілітації
Loading...
Load next