У Львові відкрили міський центр підтримки переселенців (відео)

У Львові відкрили міський центр підтримки переселенців (відео)
У Львові на вул. Костя Левицького, 67 переселенці можуть отримати допомогу й консультації фахівців із різних сфер життя.

У Львові відкрили міський центр підтримки переселенців. Тепер українці, які були змушені покинути свою домівку через війну та вирішили тимчасово проживати у місті Лева, можуть приходити у Личаківську райадміністрацію, що на вулиці Костя Левицького, 67, для вирішення своїх питань.

Зараз, за словами посадовців, у Львові проживає понад 100 тисяч переселенців, які офіційно зареєструвалися, і ще декілька десятків тисяч – неофіційно. Раніше подібний центр працював на вулиці Князя Романа. Але у зв’язку зі збільшенням кількості людей, міська влада вирішила його трансформувати - перенести у більше приміщення і розширивши кількість послуг.

Збирається тут уся інформація, але так само можна звертатися в будь-який наш ЦНАП і вас там фахово проконсультують.

На сьогоднішній день є 10 наших ЦНАПів  і в кожен з них може підійти громадянин нашої країни й отримати інформацію щодо виготовлення документів, де знайти роботу, соціальні послуги, де можна дитину записати в садок, школу та інші речі, - повідомив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові збирають українські книги для переселенців за кордоном (відео) У Львові збирають українські книги для переселенців за кордоном (відео)
Українські батьки-біженці просять надіслати книги, надруковані українською.
У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео) У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео)
Під час комендантської години із залізничного вокзалу до центрів допомоги переселенцям почали курсувати безкоштовні автобуси.
Loading...
Load next