У Львові діятимуть 7 централізованих пунктів збору ялинок на переробку

У Львові діятимуть 7 централізованих пунктів збору ялинок на переробку
Від суботи у місті діятимуть 7 централізованих пунктів збору хвойних для того, аби мешканці здавали їх на утилізацію.

Здати новорічні ялинки на перероблення львів’яни зможуть уже сьогодні. Від суботи у місті діятимуть 7 централізованих пунктів збору хвойних для того, аби мешканці здавали їх на утилізацію. Ознайомитися з переліком адрес ви можете на сайті Львівської міської ради. Якщо ж ці локації – далекі від вашої домівки, то у ці ж дні ви можете залишити ялинки біля своїх сміттєвих контейнерів, і вже справа за перевізниками ТПВ.Також є можливість самостійно привезти хвойні на станцію компостування, що на вул. Пластовій, 13, або в ЛКП «Зелений Львів», за адресою вул. Замарстинівська, 167а.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Сміттєві проблеми Львова: у місті працює станція компостування органічних відходів (відео) Сміттєві проблеми Львова: у місті працює станція компостування органічних відходів (відео)
Чи справді всі відходи у Львові викидають в одну машину та куди вивозять зібраний пластик і органіку? В ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" директорка департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Оксана Кошак розповіла про сортування відходів та роздільний збір органіки у Львові, як сприйняли місцеві мешканці таку ініціативу, а також куди вивозять львівське сміття перевізники та скільки за це платять львів'яни.
У Львові продовжують утилізувати ялинки У Львові продовжують утилізувати ялинки
На компостувальну станцію Львова продовжують надходити ялинки від мешканців. Тут ці зелені насадження спершу подрібнюють на щепу, а згодом з них роблять органічну підживку
Утилізація, компостування та нуль відходів: куди і коли можна викинути ялинки у Львові? (відео) Утилізація, компостування та нуль відходів: куди і коли можна викинути ялинки у Львові? (відео)
Львів уже визначився з локаціями та днями, коли містяни зможуть принести для переробки свої святкові ялинки. Цьогоріч усі хвойні перероблять на станції компостування, а вже згодом ними удобрятимуть нові насадження.
Loading...
Load next