РІЗДВЯНЕ: Дітей вчили як майструвати ЯЛИНКИ та розмальовують ПРЯНИКИ

РІЗДВЯНЕ: Дітей вчили як майструвати ЯЛИНКИ та розмальовують ПРЯНИКИ
30 малюків у три зміни майструють ялинки та розмальовують пряники

Жваві та балакучі: одразу й не скажеш , що ці діти не чують, а дехто навіть донедавна й говорити  не міг. У це важко повірити, але шлях до мови лежить саме через ручки малечі.

Світлана та Алла вже й не пам’ятають, коли почали розвивати дітей із вадами слуху. До цієї справи вони підходять ретельно та зізнаються, хоч дисципліна й важлива для вихованців, але без чарівних уроків – аж ніяк. А Різдво – саме те свято, коли дива обов’язково здійснюються.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео) У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео)
У Малоголосківському парку пройшов майстер-клас з різьби по дереву, який організували для малечі представники компанії "LEV Development" спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм.
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
У Львові навчають лікарняних клоунів, які допомагають хворим діткам У Львові навчають лікарняних клоунів, які допомагають хворим діткам
Волонтери допомагатимуть хворим дітям та їх рідним, які перебувають у лікарнях. У школі клоунів навчають не лише жартувати, але і правильно реагувати на поведінку дитини
Loading...
Load next