У Львові спалахнула пожежа на складі побутової хімії (відео)

У Львові спалахнула пожежа на складі побутової хімії (відео)
Вогонь знищив продукцію на площі 950 кв.м, оргтехніку, навантажувач та покриття на площі 250 кв.м. Саму ж будівлю вдалося врятувати

Пожежа у промзоні в Рясному: ввечері напередодні на вул. Шевченка, 317 спалахнув склад побутової хімії. Як повідомляють у ДСНС, існувала загроза перекидання вогню на сусідню будівлю. Складність гасіння полягала й відсутності поблизу пожежних вододжерел, тому рятувальникам довелося прокладати рукавні лінії на відстань приблизно кілометра. Загалом гасили пожежу 90 вогнеборців та 16 одиниць спецтехніки. Полум‘я встигло знищити продукцію на площі 950 кв.м, оргтехніку, навантажувач Mitsubishi та покриття на площі 250 кв.м. Саму ж будівлю вдалося врятувати. З людей ніхто не постраждав.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна пожежа: у Львові горіла квартира на 4 поверсі будинку на вул. Петлюри Смертельна пожежа: у Львові горіла квартира на 4 поверсі будинку на вул. Петлюри
Унаслідок пожежі на 4 поверсі будинку на вул. Петлюри, 29 загинула 84-річна жінка
У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео) У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
Loading...
Load next