На Львівщині ввели аварійні відключення світла (відео)

На Львівщині ввели аварійні відключення світла (відео)
НЕК «Укренерго» встановило ліміт на кожну годину доби окремо, від 445 мегават мінімально вночі до 532 мегават максимально вдень.

Час минає, світла стає дедалі менше: аварійні відключення ввели на Львівщині. Як пояснюють у «Львівобленерго», через перевищення ліміту споживання. Нині НЕК «Укренерго» встановило ліміт на кожну годину доби окремо, від 445 мегават мінімально вночі до 532 мегават максимально вдень. Цей обсяг покриває орієнтовно половину потреб споживачів Львові та області, - кажуть енергетики. Відтак продовжує діяти графік погодинних відключень, крім помаранчевих у вимкненнях будуть задіяні білі клітинки графіку. Черговий обстріл російськими окупантами енергетичних об'єктів України напередодні додатково погіршив ситуацію в енергосистемі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині продовжують застосовувати аварійні відключення світла (відео) На Львівщині продовжують застосовувати аварійні відключення світла (відео)
Термін відключення електроенергії на 8 год є орієнтовним. Якщо ж у вашому помешканні світла немає понад 9 год, повідомте про це енергетиків.
«Львівобленерго» оштрафували за несвоєчасне інформування про знеструмлення «Львівобленерго» оштрафували за несвоєчасне інформування про знеструмлення
НКРЕКП оштрафувало «Львівобленерго» на 85 тис грн за несвоєчасне оновлення інформації на сайті у розділі «Чому немає світла».
Немає світла: мешканці Сокільників на Львівщині скаржаться на електропостачання (відео) Немає світла: мешканці Сокільників на Львівщині скаржаться на електропостачання (відео)
Годинами без світла, а поскаржитися й нікому. І на гарячу лінію телефонували, і траси перекривали. До чого тільки не вдавалися мешканці частини Сокільників через довготривалі відімкнення світла.
Loading...
Load next