Представники БФ «Гілка оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ (відео)

Представники БФ «Гілка оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ (відео)
Представники компаній LEV Development та SENSAR Development спільно з БФ «Гілка Оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ.

Представники БФ «Гілка оливи» відправили на передову черговий автомобіль на потреби наших ЗСУ.


На запит військової частини та наших воїнів ми придбали ось цей чудовий автомобіль для перевезення боєприпасів. Я думаю, що на протязі кількох днів він уже буде переданий у військову частину, де вони її приймуть й будуть використовувати у свої цілях для виконання завдань. Машина придбана за кошти спільно з нашими товаришами і я думаю, що все буде добре, - каже о. Іван, засновник БФ «Гілка Оливи».

Машину привезли з Німеччини. Благодійники зазначають, що українська діаспора за кордоном регулярно відправляє сюди необхідні речі для наших військовослужбовців. Вже традиційно до збору та відправлення цієї партії допомоги долучилися й представники компаній LEV Development та SENSAR Development.

Наша компанія спільно з компанією SENSAR ми розуміємо важливість кожного дня допомагати ЗСУ, бо розуміємо, що ця війна буде довгою і вся Україна має спільно боротися до перемоги. Ми допомагаємо й фінансово й організаційно й БФ «Гілка Оливи» з яким ми співпрацюємо вже багато років. Я хочу подякувати всім хто долучається до цієї важливої справи, - сказав Олександр Островський, співзасновник компанії LEV DEVELOPMENT.

Друзі, сьогодні продовжуємо працювати у м. Запоріжжя та передаємо автомобіль національній гвардії, людям які мають велику потребу у нашій допомозі кожен день, бо боронять наше місто захищають нашу область та розташовані на лінії розмежування, - додав Марк Марченко, генеральний директор компанії SENSAR DEVELOPMENT.

Благодійники зазначають, що загалом передали вже понад 30 машин й зараз намагаються щомісячно відправляти на фронт автівки разом з необхідними для бійців речами.  Якщо й ви бажаєте допомогти то усю необхідну інформацію зможете знайти на сторінці благодійного фонду в інстраграмі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС
Представники БФ «Гілки оливи» кожного місяця передають машини на потреби ЗСУ. Крім автівок благодійники збирають кошти й на іншу техніку, яка зараз необхідна на передовій.
Львівські актори представили благодійну постановку «Навіть не уявляю, як ти...» Львівські актори представили благодійну постановку «Навіть не уявляю, як ти...»
Перформативним читанням «Навіть не уявляю, як ти...» львівські актори презентували благодійний проєкт зі збору коштів на потреби ЗСУ
Loading...
Load next