Прикордонники затримали чоловіка, який намагався ввезти понад 600 упаковок російських ліків

Прикордонники затримали чоловіка, який намагався ввезти понад 600 упаковок російських ліків

Контрабанда російських ліків: 46-річний українець намагався ввезти до України понад 600 упаковок медпрепаратів виробництва рф. Знахідку виявили львівські прикордонники спільно з митниками на кордоні з Польщею в пункті пропуску “Грушів” під час огляду мікроавтобуса. Зокрема у багажному відділенні та під пасажирським сидінням. За цим фактом склали протокол. Медикаменти вилучили, наразі триває перевірка щодо законності ввезення лікарських засобів.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині продадуть на аукціоні ще один спиртзавод На Львівщині продадуть на аукціоні ще один спиртзавод
14 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що розташоване в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області.
90 тисяч на дрони! ПРИКОРДОННИКИ вдало зіграли в футбол 90 тисяч на дрони! ПРИКОРДОННИКИ вдало зіграли в футбол
9 команд з усієї західної України врази своєю завзятістю та лише за 15 хвилин зібрали фантастичну суму на дрони
Львів отримав новий низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай: скільки він коштує? (відео) Львів отримав новий низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай: скільки він коштує? (відео)
Львів достроково отримав перший низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай українського виробництва. Ще 9 аналогічних трамваїв надійдуть до кінця наступного року.
Loading...
Load next