У Львові відбудеться унікальний благодійний вечір для поціновувачів вин

У Львові відбудеться унікальний благодійний вечір для поціновувачів вин

Вже цієї п’ятниці 17 лютого у ресторані «Шопен» відбудеться унікальний благодійний вечір для поціновувачів вин. Тим більше, що організатори планують ближче познайомити людей з місцевими виробниками цього вишуканого напою. Загалом буде представлено 6 крафтових позицій від сімейної виноробні.

Ми запрошуємо львівського винороба, це перший такий вечір  в серії наступних вечорів для того, щоб популяризувати й познайомити наших людей й гостей нашого міста з дивовижними винами наших львівських виробників. Й друга наша мета є благочинною. Ми будемо збирати кошти, й частина вартості квитків піде на цей фонд, який допомагає дітям ВПО з особливими потребами, - Інеса Гетьманська, організаторка.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next