У Львові викрили чергові схеми незаконного переправлення призовників за кордон через систему «Шлях»

У Львові викрили чергові схеми незаконного переправлення призовників за кордон через систему «Шлях»

Схеми довкола «Шлях» системи: правоохоронці повідомили про підозру двом організаторам незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон України. Нагадаю, 23 лютого у Львові затримали харків‘янина, який виготовляв фіктивні документи, за якими вносилися дані чоловіків до системи «Шлях». Таким чином призовникам дозволявся виїзд за межі країни як волонтерам-водіям. Свої послуги він оцінив у 4 000 доларів США за два пакети документів. Тоді ж затримали і львів’янина, який за 5 000 доларів США обіцяв зробити дозвіл військовозобов’язаному на виїзд за кордон, шляхом внесення особистих даних в ту ж таки базу, а в подальшому особисто перевезе останнього через державний кордон до Республіки Польща. Йому суд призначив цілодобовий домашній арешт як запобіжний захід. Слідчі дії тривають.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео) Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео)
СБУ затримала посадовця великої компанії при отриманні хабаря. Чоловіка спіймали на "гарячому" і тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
Хрести та ритуальний посуд: на Львівщині хлопець викрав речі з церкви
17-річний місцевий мешканець м. Броди проник у храм, пошкодивши бокові двері, здійснив крадіжку, а потім втік.
Loading...
Load next