Внаслідок ворожого артобстрілу в Часовому Яру загинув майор Андрій Луканюк

Внаслідок ворожого артобстрілу в Часовому Яру загинув майор Андрій Луканюк

Внаслідок ворожого артобстрілу командно-спостережного пункту у Часовому Яру загинув командир аеромобільного батальйону 80-ї бригади майор Андрій Луканюк. Про це повідомили на сторінці бригади. Родом з Івано-Франківщини Андрій Луканюк брав активну участь у формуванні 3-ої батальйонної тактичної групи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. З 2014 року виконував бойові завдання на посаді командира роти. Брав участь у боях за Луганський аеропорт, Дебальцево, Красногорівку, Широкине. Аеромобільний батальйон очолив майор торік. «Андрій Валерійович був офіцером якого поважали, він був справжнім прикладом військової доблесті та слави, – кажуть бійці, – був Вимогливим і справедливим».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео) У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next