Пожежа у Львові в 4-поверхівці на вул. Б. Хмельницького: які наслідки? (відео)

Пожежа у Львові в 4-поверхівці на вул. Б. Хмельницького: які наслідки? (відео)

Смерть чоловіка та порятунок собаки – наслідки пожежі у Львові в 4-поверхівці на вул. Б. Хмельницького. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вся сходова клітка була заповнена продуктами згорання, – повідомляє ДСНС. Також через сильне задимлення, люди з другого поверху не могли самостійно вийти на свіже повітря та кликали на допомогу, тож вогнеборці встановили висувну драбину та врятували чоловіка й жінку. Також рятувальники на руках винесли на вулицю собаку, якого передали власниці. Втім під час ліквідації пожежі в квартирі, де виникло загорання ДСНСівці виявили тіло загиблого 53-річного чоловіка. Є й травмований, його в стані середньої важкості медики ушпиталили. Загалом полум’я знищило речі домашнього вжитку, пошкодило міжкімнатні двері та стіни. Причини та обставини події з’ясовують правоохоронці.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей (фото) Внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей (фото)
Чоловіка та жінку знайшли непритомними у власній квартирі. Їм проводили необхідні реанімаційні заходи, проте врятувати їх не вдалось.
Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео) Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)
У кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили загиблу жінку – 71-річну власницю квартири.
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
Loading...
Load next