На Львівщині працівники держекоінспекції виявили черговий факт незаконної вирубки дерев

На Львівщині працівники держекоінспекції виявили черговий факт незаконної вирубки дерев

На Львівщині працівники держекоінспекції виявили черговий факт незаконної вирубки дерев. Зловмисники знищили майже 200 зелених насаджень у с. Тадані на території, яка перебуває у комунальній власності Кам’янка-Бузької міської ради. Сума збитків складає близько 190 тисяч гривень. Представники держекоінспекції наразі звернулися у поліцію, щоб знайти та покарати порушників.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Музейний кризовий центр у Львові: чим займається під час війни? (відео) Музейний кризовий центр у Львові: чим займається під час війни? (відео)
На початку повномасштабного вторгнення у Львові створили спеціальний кризовий центр, що підтримує музеї та їхніх працівників, які зараз перебувають на окупованих територіях .
Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео) Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео)
Наразі у області – 20 озер, які є безпечними для купання. Перелік оприлюднений на сайтах ГУ ДСНС Львівщини та облдержадміністрації.
Loading...
Load next