Дві ДТП напідпитку із зупинкою в кущах: цими вихідними у Львові водій збив шлагбаум і продовжив рух

Дві ДТП напідпитку із зупинкою в кущах: цими вихідними у Львові водій збив шлагбаум і продовжив рух

Дві ДТП напідпитку із зупинкою в кущах: цими вихідними посеред ночі водій «KIА», прямуючи вулицею Лесі Українки збив шлагбаум і продовжив рух. Після цього збив делініатори і в'їхав у кущі на вулиці Івана Гонти. Спроби виїхати звідти були марними. Про це повідомили в Патрульній поліції Львівщини. Правоохоронців викликав очевидець події. 36-річний водій ледь стояв на ногах, поводився неадекватно – Drager показав результат 2,20 проміле. І для складання адмінматеріалів, його супроводили до відділу поліції. Там і отримав протокол про керування транспортним засобом в стані сп'яніння, два матеріали щодо порушення ПДР, що призвело до ДТП, а ще протокол затримання. Крім того, на нього винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортними засобами.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вистава "Cамотність в мережі" та задоволений автор роману (відео) Вистава "Cамотність в мережі" та задоволений автор роману (відео)
Історія про жадану нещасну любов розпочату з листування в інтернеті.
У Львові на вул. Зеленій автомобіль зіткнувся з електросамокатом У Львові на вул. Зеленій автомобіль зіткнувся з електросамокатом
На вул. Зеленій автомобіль зіткнувся з електросамокатом. Внаслідок цієї події власника двоколісного госпіталізували
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next