Львівські акробати здобули золоті медалі на етапі Кубка світу зі спортивної акробатики у Португалії

Львівські акробати здобули золоті медалі на етапі Кубка світу зі спортивної акробатики у Португалії

Львівські акробати – переможці кубка світу: вихованці Львівської ДЮСШ імені Віктора Чукаріна здобули золоті медалі на етапі Кубка світу зі спортивної акробатики у Португалії. Святослава Кукурудза, Тараса Яруша, Юрія Пуша та Юрія Савку тренував Костянтин Кукурудз, хореограф – Анжела Бойко. За нагороди на змаганнях у місті Порту позмагались сотні атлетів. Втім золото виборола ця четвірка львівських спортивних акробатів. Нагадаю, торік вони здобули бронзу на Всесвітніх іграх. За це та інші досягнення їм присвоїли звання заслужених майстрів спорту України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вартість проїзду у Львові піднімуть до 15 гривень (відео) Вартість проїзду у Львові піднімуть до 15 гривень (відео)
Таке рішення, у відповідь на звернення перевізників, прийняли сьогодні, 27 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.
У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео) У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео)
Питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень викликало шквал суперечок серед депутатів. Чи не найактивніше депутати обговорювали на вчорашній сесії питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень.
Деталі смерті 63-річного чоловіка, який помер у Львові на наступний день після вакцинації Деталі смерті 63-річного чоловіка, який помер у Львові на наступний день після вакцинації
15 квітня чоловіку зробили щеплення вакциною “AstraZeneca”/”Covishield” проти коронавірусу, однак вже 16 квітня чоловік помер внаслідок хвороб серця.
Loading...
Load next