На трасі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» на смерть збили чоловіка

На трасі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» на смерть збили чоловіка

На трасі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» на смерть збили чоловіка. Відомо, що поблизу селища Куликів водій вантажівки скоїв наїзд на пішохода, 45-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм він помер до приїзду медиків. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події, а також відкрили кримінальне провадження. Згідно санкції статті винуватцю ДТП загрожує  до 8-ми років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У дитячій лікарні Львова запрацював надсучасний рентгенівський апарат (відео) У дитячій лікарні Львова запрацював надсучасний рентгенівський апарат (відео)
Високотехнологічний рентгенапарат дає дозу опромінення удесятеро меншу, ніж звичайний. Вартість цього обладнання – близько 14 мільйонів гривень.
РІДКІСНА вроджена АНОМАЛІЯ: хірурги врятували дитину зі складною хворобою кишківника РІДКІСНА вроджена АНОМАЛІЯ: хірурги врятували дитину зі складною хворобою кишківника
У Львові хірурги врятували немовля зі складною хворобою кишківника, що спровокувала кишкову непрохідність та важкий крововилив в мозок
Loading...
Load next