Представники БФ «Гілка оливи» відправили на фронт черговий автомобіль, придбаний у Німеччині

Представники БФ «Гілка оливи» відправили на фронт черговий автомобіль, придбаний у Німеччині

З цивільної автівки – у бойову машину: зі Львова на передову БФ «Гілка оливи» відправляє ще один позашляховик. Цю «залізну ластівку» волонтери придбали у Німеччині.

Ми маємо своїх волонтерів, які закордоном шукають автомобілі, на замовлення нашим Збройним силам. Це є повний привід, в чудовому стані і, я думаю, що він буде виконувати і буде добрим таким помічником нашим солдатам для виконання їхніх завдань, - каже О. Іван, засновник БФ «Гілка оливи».

До збору коштів, традиційно, долучилася представники компаній «LEV Development» та «SENSAR Development».

Наші хлопці нам телефонують і кажуть, що потрібен пікап чи седан, чи якесь інше авто, чи в принципі, одяг, то ми стараємося якомога швидше відреагувати на їхні бажання і потреби, - розповів Василь Левицький, співзасновник компанії LEV Development.

Тому, що нам – небайдуже наша країна, небайдуже наше майбутнє і ми долучаємося завжди до допомоги нашим Збройним силам України. і ми віримо, що наша країна переможе, віримо в перемогу і в гарне майбутнє, - сказав Василь Кобиз, представник компанії SENSAR Development.

Зазначимо, благодійний фонд «Гілка Оливи» від початку повномасштабної війни закриває запити не лише військових, а й допомагає цивільним. Окрім автівок, передають також і гуманітарну допомогу. У цих коробках, зокрема, гігієнічні й медичні засоби, одяг та харчування. Спочатку речі сортують за потребами бійців, а також окремо для цивільного населення. Найбільше гуманітарних товарів надходить із Англії. А от географія такої допомоги – не лише деокуповані території.

Багато і малозабезпечених, і багатодітних є і в нас тут. Якщо звертаються люди із Західних областей, ми також їм допомагаємо. Звісно, хочеться більше допомогти в деокуповані села. Особливі вітання село Снігурівка, Миколаївської області. Цього місяця запитів було від них дуже багато, - додала Христина Сас, директорка БФ «Гілка оливи».

За словами засновника благодійного фонду отця Івана, за більш як рік представники «Гілки оливи» передали близько 100 тон допомоги.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Де у Львові завтра не буде світла: перелік вулиць Де у Львові завтра не буде світла: перелік вулиць
Працівники "Львівобленерго" 2 червня здійснюватимуть ремонтні роботи на електромережах міста.
Loading...
Load next