У львівському аеропорту затримали двох іноземок з рекордною кількістю прикрас та валюти (фото, відео)

У львівському аеропорту затримали двох іноземок з рекордною кількістю прикрас та валюти (фото, відео)
Йдеться про золоті прикраси та готівку на понад 15 мільйонів гривень.

У четвер, 2 грудня, близько 20.00, львівські митники під час перевірки пасажирів авіарейсу «Львів-Стамбул» виявили у двох польок рекордну кількість ювелірних прикрас та валюти — на суму 15 мільйонів гривень. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці "Львівської митниці".

Відомо, що двоє жінок віком 53 та 67 років, які планували вилетіти до Туреччини, для проходження митного контролю обрали смугу «зелений коридор. Однак, під час перевірки їхнього багажу митники, спільно з оперативниками виявили:

  •  125,7 тис. доларів;
  •  374,8 тис. євро;
  • майже 1,7 кг ювелірних виробів з металу жовтого кольору, схожого на золото.
Фото: Львівська митниця / Колаж: "ПравдаТУТ News"

Правоохоронці задокументовують правопорушення, а вказані кошти та ювелірні прикраси будуть вилучені, відповідно до протоколу про порушення митних правил.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
Неподалік львівського летовища виявили купи сміття (Відео)
Днями небайдужі містяни виявили стихійне сміттєзвалище поблизу гаражного кооперативу «Самокат» та звернулися до держеконіспекції. Непотребу накидано багато - як будівельного, так і побутового. Й доступ до цієї місцини є лише через ворота до гаражів.
У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео) У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео)
Жертвою зловмисника стала 76-річна львів’янка.  
Loading...
Load next