Командир львівської тероборони отримав відзнаку "Золотий Хрест"

Командир львівської тероборони отримав відзнаку "Золотий Хрест"

Командир 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ полковник Валерій Курко отримав почесну відзнаку «Золотий Хрест» Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ, повідомляє пресслужба ЛОВА.

Відзнаку вручили настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ о. Тарас Михальчук та військовий капелан Гарнізонного храму о. Нестор Кизик.

Від перших днів вторгнення російських окупантів в Україну починаючи із 2014 року Валерій Курко завжди сприяв військовим капеланам нести християнські цінності у лавах ЗСУ, зокрема, у всіх ввірених йому військових підрозділах. Дякуємо за багатолітню співпрацю та невтомний захист України, - відзначив настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ о. Тарас Михальчук.

Нагадаємо, Контррозвідка СБУ спіймала прикордонника: чоловік планував злити рф дані про оборону північних рубежів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео) Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.
Львів готовий до будь-якої ситуації: Садовий звернувся до львів'ян (відео) Львів готовий до будь-якої ситуації: Садовий звернувся до львів'ян (відео)
Він наголосив, що ми маємо бути сильними і робити все необхідне для захисту нашого дому та України.
У Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони (відео) У Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони (відео)
Центр діє на 2-му поверсі на вул. Пекарській, 41.
Loading...
Load next