Як просто записатися в тероборону (відео)

Як просто записатися в тероборону (відео)
Ви можете отримати інформацію за номером телефону: 1580 - для жителів Львова та 096 080 69 87 - для жителів Львівської області.

Записатись у Територіальну оборону стало максимально просто. Зараз для запису необхідний лише паспорт. На Львівщині є 22 пункти, куди ви можете звернутися для вступу до лав Територіальної оборони.

Також ви можете отримати інформацію на офіційному сайті Тероборони Львівщини або за номером телефону: 15-80 - для жителів Львова та 096 080 69 87 - для жителів Львівської області.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео) Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.
Loading...
Load next