Львівські митники виявили «модну» контрабанду на суму у понад 670 тис. грн.

Львівські митники виявили «модну» контрабанду на суму у понад 670 тис. грн.
У пункті пропуску «Краковець - Корчова» виявили під час огляду автівки незадекларований брендований одяг на суму у понад 670 тис. грн.  

Митники у пункті пропуску «Краковець - Корчова» виявили під час огляду автівки чималу кількість незадекларованого брендованого одягу. Водій обрав смугу руху «червоний коридор» та вказав у документах, що перевозить вживані речі та інвалідний візок. Однак до цього всього ще й багато одягу, взуття й аксесуарів відомих світових брендів, які в деларації вказані не були. Усе це тимчасово вилучено.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Митники зупинили експорт деревини через новий підхід: Підприємці-експортери вимагають роз’яснень Митники зупинили експорт деревини через новий підхід: Підприємці-експортери вимагають роз’яснень
Підприємці-експортери вимагають роз’яснень митних правил та прозорості у класифікації деревини
Loading...
Load next