На кордоні з Польщею затримали партію контрабандного одягу

На кордоні з Польщею затримали партію контрабандного одягу

На кордоні з Польщею затримали партію контрабандного одягу. Відомо, що до пункту пропуску «Краківець» на в’їзд прямував мікроавтобус з пасажирами. Водій розповів, що крім людей ще й  перевозить їхні особисті речі. Однак під час обшуку автівки зелені берети виявили ще й купу незадекларованого одягу та взуття. Вартість товарів орієнтовно 270 тисяч гривень. На водія склали протокол за порушення митних правил.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
В гаражі у Львові правоохоронці виявили 2000 пляшок підробленої горілки В гаражі у Львові правоохоронці виявили 2000 пляшок підробленої горілки
Прикордонники Львівщини в одному із львівських гаражних кооперативів виявили партію контрафактного алкоголю - 2000 пляшок горілки та ще тисячу літрів спирту.
У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет
Правоохоронці затримали 3-х львів’ян, які незаконно збували контрабандні електронні сигарети. Розповсюджували вони продукцію через телеграм-канал та у місцевих магазинах.
Loading...
Load next