Прокуратура повернула державі землі лісового фонду вартістю 4 млн на Стрийщині

Прокуратура повернула державі землі лісового фонду вартістю 4 млн на Стрийщині

Миколаївський районний суд Львівської області задоволив позов Стрийської окружної прокуратури про визнання незаконним рішення міської ради щодо передачі у приватну власність земельної ділянки вартістю понад 4 млн грн, повідомляє прокуратура Львівської області.

Встановлено, що Миколаївська міська рада всупереч законодавству незаконно розпорядилася землями державної власності. Вказана ділянка знаходиться поза межами міста Миколаєва і належить до земель лісового фонду.

До приватизації дана земля перебувала у постійному користуванні одного із спеціалізованих лісогосподарських підприємств державної форми власності.

Оскільки, вона належить до земель лісового фонду її приватизація є незаконною.

Однак, міська рада своїм рішенням безоплатно передала вищевказану ділянку як землю для садівництва у приватну власність місцевому мешканцю.

Суд погодився із доводами прокурора і повністю задоволив позовні вимоги.

За рішенням суду земельна ділянка повернеться у державну власність.

Нагадаємо, Депутати Львівської облради затвердили Антикорупційну програму 2023-2025 роки.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ШОК! Спалах лептоспірозу на Львівщині: які загрози? ШОК! Спалах лептоспірозу на Львівщині: які загрози?
На лікуванні у львівській обласній інфекційній лікарні перебуває 8 пацієнтів з лептоспірозом. П’ятеро з них – мешканці Стрийського району
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Loading...
Load next