У Львові в кінці відбудеться Всеукраїнський форум міської мобільності

У Львові в кінці відбудеться Всеукраїнський форум міської мобільності

Всеукраїнський форум міської мобільності триватиме у Львові три дні – 26-28 квітня. Подія стане майданчиком для діалогу між представниками центральної влади та місцевого самоврядування, експертами у сфері міської мобільності, транспорту та інфраструктури, представниками бізнесу і громадських організацій. Учасники зможуть обмінятися досвідом, ознайомитися з найкращими практиками та скласти план для подальшої роботи. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Захід відбудеться у межах реалізації Плану сталої міської мобільності Львова. Це – стратегічний план, який визначає транспортну політику міста на найближчі десять років і дає відповідь на питання: як оптимізувати місто для того, аби переміщення мешканців було ефективним щодо часу, комфорту та вартості, корисним для здоров’я та мінімізувало негативний вплив на довкілля. Львів активно працює над покращенням якості громадського транспорту, ремонтом вулиць і організацією руху, впорядкуванням паркування, розвитком веломережі та громадських просторів.

За результатами форуму буде сформовано резолюцію із пропозиціями щодо внесення змін до законодавства, яку передадуть на розгляд у Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Зрозуміло, що для деяких міст зараз  більш актуальним є питання відбудови, тоді як для інших – управління мобільністю в умовах змін демографічної ситуації, зважаючи на внутрішню міграцію. Тому ми переконані, що питання розвитку сталої мобільності українських міст слід внести в порядок денний національного відновлення, разом з іншими важливими питаннями. Адже від того, як буде організована мобільність наших міст, залежатиме подальший просторовий і економічний розвиток урбанізованих територій України, – розповідають в управлінні вуличної інфраструктури ЛМР.

Аби взяти участь у форумі, необхідно подати заявку та отримати підтвердження від організаторів

Організатори заходу – департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради та проєкт «TUMIVolt – міська мобільність з відновлювальних джерел енергії» Німецького товариства міжнародної співпраці (GIZ), що фінансується Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку. Співорганізатором події є ГО Vision Zero.

Нагадаємо, На Львівщині лісничого підозрюють у незаконному продажі деревини.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення
У місті вже працює один такий центр, який розташований у приміщенні стадіону "Арена Львів". Однак, вже з цієї суботи у Львові запрацює ще два нових центри вакцинації.
У Львові відбудеться спеціальний показ кінострічки «Цей дощ ніколи не скінчиться» (відео) У Львові відбудеться спеціальний показ кінострічки «Цей дощ ніколи не скінчиться» (відео)
Спеціальний показ стрічки за участі режисерки Аліни Горлової відбудеться 30 вересня в кінотеатрі «Планета кіно» (ТРЦ «Forum Lviv»).
У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум  У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум 
Міжнародний економічний форум – це найважливіша подія року в економічному житті Західної України. До участі традиційно запрошуються політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з близько 20 країн світу задля сприяння модернізації і інтеграції економіки, реалізації спільних проектів і впровадження інноваційних технологій.
Loading...
Load next