ТОРівці Львова взяли участь у складному благодійному забігу

ТОРівці Львова взяли участь у складному благодійному забігу

Напередодні, під дощем, ґрунтовими схилами та підйомами у парку Знесіння команда роти тактико-оперативного реагування пробігла понад 10 кілометрів з достойними результатами. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Слизько, брудно та, попри все, поліцейські Ірина Панасюк, Максим Бенько, Олег Дунаєв, Марко Возняк та Андрій Пастернак задоволені своєю участю.

Такий «Spring Trail» організувала Ліга Доброго Бігу на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, Мер Львова зустрівся з президентом Хорватії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео) Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео)
Шістьом поліцейським, обвинувачених у смерті хлопця, який у салоні гральних автоматів проковтнув пакет з наркотиками, присудили по 8 років тюрми.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
Loading...
Load next